2012. június 4., hétfő

Kezdődik a kaland...


Adott egy gyönyörű falu a Duna mentén. Itt lakik az én drága blog társam Julia, férjével és 3 gyönyörű 1-14 év közötti gyermekével.
Én Julie néhány km-el odébb élek férjemmel és 2 gyermekemmel.
Barátságunk 7 éve kezdődött, és azóta jóban rosszban nevetésben sírásban  együtt ......

A mozi film ( Julie & Julia ) hatással volt ránk és elhatároztuk , hogy régóta dédelgetett álmunkat valóra váltjuk. Úgyhogy a név választáson nem sokat gondolkodtunk, bár még mi is kérdezgetjük egymástól hogy melyikünk melyik is? :)
Van rengeteg ötletünk... Felújítunk, barkácsolunk, emellett sütünk- főzünk , varrunk és keressük a további kihívásokat.

Izgatottak vagyunk nagyon!!! Reggel megtartottuk az első meetingünket a teraszon ....közben a legkisebb után rohangáltunk felváltva. :-)

Mivel nagy nap a mai, sütünk egy epres joghurt tortát, melynek receptjét és fotóját a következő bejegyzésben megosztjuk.

NO, ÚGYHOGY KEZDJÜNK, HAJRÁ!!! Reméljük előbb-utóbb olvasóink is lesznek, az első kommenteknek tuti ugrálva örülünk majd!!!



11 megjegyzés:

  1. Nagyon jó a blog, a képek is nagyon jók fent

    VálaszTörlés
  2. Hajrá Lányok! A képek gyönyörűek és jó lesz! :) Sok sikert nektek! Lili

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Nekünk is tetszik , szeretjük.... a közös gyerekünk:-)

      Törlés
  4. Milánó hercege2012. július 6. 8:16

    Eddig a blogokkal kicsit (vagy talán nem is kicsit) szkeptikus voltam...amolyan unatkozó, nemtudommitcsináljakdeaztmindenképpenelmondommertavilágnaktudniakellróla dolognak tartottam. Ezt a legjobban a közösségi oldalakon lehet lekövetni, ahol az önkéntes hírmondójelöltek sorra árulják el azokat az infókat magukról, amelyek igazából senkit nem érdekelnek, de ők meg vannak győződve az ellenkezőjéről. Ha már nem megyek társaságba és a telefonon való kapcsolattartás is derogál, legalább a látszatot fent kell tartani ugyebár...
    Ide némi irányított infó segítségével kerültem és azt kell mondanom, hogy a blogok iránti ellenszenvem kapott egy jó nagy maflást. És ezt a pofont kiérdemeltem, mert a velem született sznobizmusomból fakadóan egy kalap alá vettem eddig minden hasonló oldalt, legyen az kutyatartással vagy bulizással kapcsolatos, de nyugodtan idevehetnénk a reggeli vizelési panaszokat is. Felül kellet bírálnom önmagam, mert legnagyobb meglepetésemre tetszik ez a hely. Bár jómagam a férfiak táborát gyarapítom és talán nem kell attól sem félnem, hogy az itt olvasható apró-cseprő házi praktikákat unalmas perceimben, óráimban gyakorolni fogom, eljutva a házi munkák egy olyan magas szintjére, ahonnan már tényleg csak egy jól megtermett paraszthajszál válasz el attól, hogy én legyek az év anyukája és a varrógépet is olyan rutinnal fogom használni kombinálva némi olló és ragasztó társaságában, mintha csak egy könyvet nyitnék ki.
    Még nem vettem bele magam minden itt olvasható segítségbe, de azt elmondhatom, hogy nagyon élvezetes.
    És most teszek egy fogadalmat (bár nem biztos, hogy a blog üzemeltetői táncolni fognak örömükben): gyanítom, hogy nem a hozzám hasonló apukákat próbáljátok megszólítani, de ahogy tudom kommentelni fogom az írásaitokat :))
    Sok sikert az oldalhoz és remélem, hogy hamarosan megtudjuk, miként lehet elérni azt, hogy ha leszúrunk egy botot a földbe, az a következő héten már fa lesz és szilvát szedegethetünk róla :))

    Milánó hercege

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milánó hercege,
      Amilyen jól írsz, lehet, hogy neked is blogolnod kéne :)))
      Köszönjük, nagy dicséretnek vesszük, hogy tetszik és élvezetesnek találod.
      Meglesz a botból szilvafa is... megcsináljuk!!!!

      Törlés
  5. Sok sikert nektek csajok, tetszik amit csináltok!
    ;)

    /az oldalsávba nem tennétek ki a rendszeres olvasói modult?/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...