2013. február 20., szerda

Amitől elállt a szavam...

Pedig ez ritkán fordul elő....:)
Ma más tollával ékeskedem. Nade milyen csodaszép tollal! Írtam már barátnőnkről László Zsuzsiról, aki grafikusként dolgozik. Rajzolt is nekünk régebben egyik bejegyzésünkhöz, ami ide kattintva megtekinthető.
Valamint írtam már Hajniról is, aki Hollandiában él boldog kis családjával. A két szuperkreatív hölgy összefogott, és készítettek valami olyat, amitől jött ez a bizonyos szavam elállása...
Zsuzsi kiutazott Hollandiába, és megterveztek - elkészítettek közösen egy vendégszobát és egy gyerekszobát, a lassan egy éves Bo babának.

A vendégszoba ötlete hatalmas! Hajniék a "kanapéturizmus" közösségének lelkes tagjaiként szerettek volna kialakítani egy olyan szobát, amelyben a világ bármely pontjáról érkező vendégek otthonosan érezhetik magukat. Így került a falra fehér matt fóliából a házigazda, Aaike kedvenc szerzőjének novelláiból összeválogatott kollázs. / Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak, és a szerző más novelláiból /
Ide kattintva olvashattok részletesebben a készítéséről.





A gyerekszoba hasonló technikával készült. Kattintsatok ide, Zsuzsi részletesen leírja a  készítés menetét.
Gyönyörű, csodaszép! Én beleszerettem ebbe a gyerekszobába! Ha megnézitek ezeket a képeket, biztosan megértitek miért. :)






Julia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...